Нова серија ограничена на настан во 18 делови Twin Peaks Секој понеделник во 22:00 на Првите 4 дела се достапни веднаш на

Во целосна режија на Дејвид Линч, новата серија во 18 дела продолжува по дваесет и пет години откако жителите на малиот град на северозападот доживеале шок по убиството на средношколската убавица Лора Палмер.

Претходен серијал Twin Peaks Само на

Сите претходни делови
се достапни на HBO GO.

Побарај повеќе серии на HBO GO Twin Peaks HBO ТИ НУДИ ПОВЕЌЕ

Не пропуштајте ги новите хит серии Приказната на робинката и Белата принцеза, како и новите сезони на Силициумска долина, Потпретседателка и Преостанати

Гледај РЕГИСТРАЦИЈА ПРЕТПЛАТИ СЕ НА HBO И HBO GO НАЈАВА Уживај во Твин Пикс само
на HBO и HBO GO

Copyright © 2017 Home Box Office, Inc. Сите права се задржани. Веб сајтот може да има содржини за возрасни.

Close